Andliga ritualer

Börja redan idag!

Är du intresserad av andliga ritualer och skulle vilja ha mer av dessa i ditt liv? Vill du få tips, råd och kunskap om olika ritualer, mantran och andra verktyg och hur du ska gå tillväga?  Vill du skapa dig ett eget altare i ditt hem? Då är denna webbkurs något för dig! Du kan påbörja kursen när du vill fr o m idag!

I denna nya webbkurs ”Ritualer” kommer du under fyra veckor att få insikt i precis det och mycket mer. Du får först och främst lära dig mer om vad ritualer är och hur du kan integrera dessa i ditt liv för att uppnå större frid, sinnesro och lugn. Men också för att närma dig din storhet, din själ. Ritualer har använts sedan urminnes tider för att närma sig just andligheten och själen av mystiker, shamaner, ljusbärare och många andra. Nu kan du också ta del av dessa i ditt liv!

Kursen är skapad av Jai Thornell på Love it i samarbete med Tidningen Nära. Priset är endast 399kr. Boka din plats nu! Du har tillgång till kursen i totalt 8 veckor från det datum du startar.

Du lär dig

  • Om ritualer och dess användning inom olika filosofier
  • Om hur du kan införliva dessa i din vardag för att uppnå det du önskar och behöver
  • Övningsuppgifter och praktiska råd på ritualer du kan använda
  • Tips och råd på hur du gör för att skapa ett eget altare

 

Kursen vänder sig till dig som

  • Vill veta mer om ritualer och hur du kan utföra dem
  • Är intresserad av att använda dem mer i ditt liv
  • Har ett andligt intresse och vill utveckla dig 
  • Vill känna mer frid och lugn samt komma i kontakt med din storhet


Så här tycker några kursdeltagare

"När yttervärlden står i kaos och kanske innevärlden också, så finns det bara ett ställe att vända sig till och det är till sitt inre.
Kursen Ritualer värmer hjärtat och sinnet som en kopp te eller choklad när man är frusen
Man känner värmen från Jai när han ger oss vägledning i konsten att hitta ”peace” i vardagen med enkla råd, men som vi inte alltid tänker på men som betyder så mycket.
Ni som inte gått kursen vänta inte...möt upp. Kram till er alla"
Eva-Karin

"Jag är imponerad över hur väl sammansatt denna lättillgängliga kurs är! Den bjuder på så många värdefulla insikter. Kursen är så mycket mer än vad man kan tro att ritualer handlar om - den tar dig till andlighetens kärna, och ger dig verktyg till att aktivt sätta intentionen i att bibehålla närvaron till din innersta kärna och essens, din storhet och sanning genom vardagen."
Adrian

"Lite spännande med synkronicitet är det, för långt tidigare har jag funderat på att skapa just ett altare och nu kompletterade jag just en sådan plats i mitt hem med ljus, änglar, änglatavlor och stenar. Vikten av ritualer för balans att vara i samklang med sitt själv är en förutsättning för att hålla lågan brinnande och behålla friden i sig själv. Den som lyssnar och följer denna korta kärnfulla kurs tror jag kan vara på väg mot något större och det man längtar efter."
Katarina

"Jag hoppade på det här programmet för att jag ville utmana mig själv och mina förutfattade meningar angående ritualer. Och det är nästan en obeskrivlig känsla att få uppleva när ens negativa tankar förändras på ett ögonblick till positivitet och kärlek. Jag hade tittat på det här ämnet utifrån fel vinkel och fel perspektiv. Det är så underbart att få uppleva när det mörka försvinner ur ens sinne och hjärtat tillåts att öppnas upp och tala obehindrat om ens egen storhet och kärleken till något högre än oss själva. Tänk vad som händer när vi vågar utmana oss själva."
Felice

Bli en del av gemenskapen

Boka din plats redan idag